Tájékoztatás a pedagógiai szakszolgálati intézmények átmeneti működéséről


A Kormány 1102/2020.(III.14) Kormányhatározata értelmében a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről döntött, mely döntés a pedagógiai szakszolgálati intézmények működésére is hatással van

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat minden intézményében a személyes jelenlétet igénylő feladatellátás 2020. március 16-től határozatlan ideig szünetel.

Intézményünk szolgáltatásait a továbbiakban online/digitális formában biztosítja.

A szülőkkel való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás érdekében honlapunkon –www.borsodszakszolgalat.hu – regisztrációs linket üzemeltetünk, melyről kérjük az Önökhöz információért forduló szülők tájékoztatását.

A szakértői vizsgálatok tekintetében az alapvizsgálatok határozatlan ideig szünetelnek, kizárólag felülvizsgálatokat végzünk, de csak azokban az esetekben, ahol ez dokumentumelemzéssel megvalósítható.

A Megyei Szakértői Bizottsághoz, illetve a Tagintézményekben működő járási szakértői bizottságokhoz beérkező vizsgálati kérelmeket továbbra is befogadjuk és a fent leírtak szerint kezeljük.

Mezőkövesd, 2020. március 17.

   Örkényi György
tagintézmény-igazgató

                                                                                            

Hozzászólások lezárva.