Ballagás

A május 4-én megrendezett ballagási ünnepségen tíz ballagó osztály diákjai búcsúztak el iskolánktól, tanáraiktól, diáktársaiktól.

A délután verőfényes napsütése, forró időjárása kedvezett a szép esemény lebonyolításának.

Először 16 órai kezdettel a Szent László templomban szentmisén vettek részt az ünneplők, amit Dr. Medvegy János apát plébános vezetett. Dr. Ternyák Csaba érsek üdvözletét és jókívánságait tolmácsolta Varga Pál atya. Az ünnepélyes szertartás végén a végzős diákok átvették a megszentelt tarisznyákat az alsóbb évfolyamosoktól, majd a ballagási menet elindult az iskolába.

Verses, zenés műsorral készültek a diáktársak a végzősök búcsúztatására, amit a
sportpályán felállított színpadon adtak elő. Az iskola énekkara több dal előadásával tette még hangulatosabbá az ünnepséget. Péter Zoltán igazgató útravaló gondolatai után átadta a Széchenyi díjakat, az okleveleket, a könyv-, és egyéb jutalmakat. Ezután a vállalatok képviselői adták át a kiemelkedő tanulmányi, szakmai és közösségi munkát végzett tanulóknak elismeréseiket. Az ünnepség záró momentumaként a ballagási menet végigvonult a feldíszített tantermeken, majd a ballagtató diákok képviselői átvették az iskola zászlaját a díszudvaron.

A Szózat közös eléneklésével ért véget az idei ballagás. Gratulálunk az osztályoknak, az osztályfőnököknek,  Bodnár Péter tanár úrnak a műsor szervezéséért,és minden kedves közreműködőnek, akik emlékezetessé varázsolták ballagási ünnepségünket. További sok sikert kívánunk diákjainknak a vizsgáikon!

Dr. Radványiné Fodor Valéria

 

Hozzászólások lezárva.