Diáknap a Széchenyi Katolikus Középiskolában

Április 21-én, a tavalyi forgatókönyv alapján rendeztük meg az idei diáknapot iskolánkban. Több hónapos előkészítő munka része volt a támogatók gyűjtése,a programok előkészítése, a diáktánc betanulása, a bevonulás megszervezése.

Diáktanítással indult a nap, majd a 11.A és 11.B által szervezett programokon vehettek részt az érdeklődők. Az osztályfőnökök koordinálásával történt a vidám programok lebonyolítása, Juhász Éva és Lakatos Etelka tanárnők lelkesen támogatták diákjaikat. Széles volt a választék: traktoros bevonulás, diáktánc előadása, focibajnokság, fitness  verseny, BMX bemutató, 1000 méteres futóverseny, szépségszalon (egyedi hajfonás, sminkelés, henna festés), számítógépes játékbajnokság. Az  iskola földszinti aulájában, a 2-es teremben , a tornateremben és a sportudvaron zajlottak a programok. Hatalmas mennyiségű szendvicset készítettek a tanulók, és sok üdítővel, süteménnyel kedveskedtek az iskola tanárainak, dolgozóinak, diákjainak.

A nap zárásaként Dr. Radványiné Fodor Valéria diákmozgalmat segítő tanár és Csirmaz István igazgató értékelésében elismeréssel és dicsérettel nyilatkozott  a szervező osztályok aktív, lelkes  tevékenységéről és emléklappal, valamint tortával jutalmazta őket.

Dr. Radványiné Fodor Valéria

TOVÁBBI képek az alábbi linken érhetők el:

https://goo.gl/photos/mnHHCbcXoJcPxLhZ6

Hozzászólások lezárva.