2014-15. tanév

Verébavató

A kilencedikesek bemutatkozó műsorát és játékos vetélkedőjét tartalmazó programot idén 2014. október 16-án rendezte meg iskolánk Diákönkormányzata. Lázas készülődés és sok próba előzte meg a sikeres programot, ahol hét osztály mérte össze tudását, leleményességét.

A bemutatkozó műsorokkal indult a délután, melyek nagyon színvonalasak és szórakoztatóak voltak. Tanárokból és diákokból álló zsűri értékelte a produkciókat. Ezután játékos vetélkedő következett, mely fejtörőt, táncversenyt, ügyességi versenyszámot, és karaoke-t tartalmazott. A szoros küzdelemben a következő osztályok végeztek a dobogón:

  1. helyezett: 9.A osztályfőnök: Juhász Éva
  2. helyezett: 9.F  osztályfőnök: Papp Tamás
  3. helyezett: 9.E  osztályfőnök: Sallai Zsuzsanna

Eskütétellel és ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a vidám délután. Reméljük, hogy jövőre is kitesznek magukért iskolánk legifjabb diákjai.

no images were found

 

Diáknap

Színvonalas diáknap a Katolikus Szakképző Iskolában

A Széchenyiben április 25-én szervezték meg a 11.-es osztályok az idei diáknapot. Változatos programok biztosították több száz tanuló kulturált szórakozását, kikapcsolódását.

Már hetekkel , hónapokkal korábban elkezdődött a lázas készülődés annak érdekében, hogy minél több fellépő, sportoló, vendég szerepelhessen és minél bőségesebb ételválaszték álljon az érdeklődők rendelkezésére.

Idén három osztály tanulói indultak a nemes versengésben.

11.A    osztályfőnök   Bodnár Péter
11.C    osztályfőnök   Dr. Radványiné Fodor Valéria
11.I      osztályfőnök   Ádám János

A rossz idő sem tántorította el az összekovácsolódott közösségeket a szabadtéri bevonulástól. Így szitáló esőben adták elő színvonalas táncukat a C osztag tanulói, érkeztek a 11.A motorosai és traktoron vonultak be a 11. I osztály képviselői. A 11.D-sek süteményekkel és ízletes vadmalaclevessel vendégelték meg tanáraikat és diáktársaikat.
Rendkívül bőséges választék állt a jelenlévők rendelkezésére:
zenés, táncos programok, torna,- monocikli-, mazsorett bemutató, póker, csocsó, kockák párbaja, sportvetélkedők, tombola, ízletes ételek sokasága.
A szavazatokat 1130-ig lehetett leadni, s délben került sor az ünnepélyes eredményhirdetésre a földszinti aulában.
A 11.A osztály lett az idei diáknap győztese; de valamennyi induló osztály tevékenységét elismerő szavakkal értékelte Csirmaz István igazgató és Lipcsák János atya érseki biztos.

Köszönjük valamennyi szponzorunknak a támogatást. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Dr. Radványiné Fodor Valéria

no images were found

Farsang a Katolikus Szakképző Iskolában

A vidám iskolai programot idén február 20-án rendezte meg az Iskolai Diákönkormányzat.

Több hetes előkészítő munka előzte meg a rendezvényt, ahol a tizedikes osztályok mérték össze tudásukat, rátermettségüket. Minden osztálynak tablót kellett készítenie magáról, melyben a rá legjellemzőbb dolgokat emelték ki.

A szórakoztató, ötletekben gazdag műsorszámok előadása után irodalmi totó megoldása, lekváros kenyér evő verseny, csákó készítés, karaoke és limbózás várt a gyerekekre.

Pedagógusokból és diákokból álló zsűri értékelte a produkciókat. A szoros küzdelemben csak néhány pont választotta el a dobogón végzett osztályokat:

1. helyezett 10.A osztályfőnök: Kovács Zsóka

2.  helyezett 10.F osztályfőnök: Hüvelyes László

3.  helyezett 10.H osztályfőnök: Szlatkiné Szajcz Tímea

Lipcsák János atya, a zsűri elnöke értékelte a diákok teljesítményét és gratulált a színvonalas, szórakoztató műsorokhoz. A dobogósok oklevelet kaptak, és az iskola tanulói által sütött friss farsangi fánkot mindenki megkóstolhatta.

Az osztályfőnököket és a diákönkormányzat közreműködő tagjait is dicséret illeti, hiszen nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az osztályok közti barátságos rivalizálás ilyen vidám, szórakoztató módon is megnyilvánulhatott.

Dr. Radványiné Fodor Valéria

no images were found

Hozzászólások lezárva.