2014-15. tanév

Verébavató

A kilencedikesek bemutatkozó műsorát és játékos vetélkedőjét tartalmazó programot idén 2014. október 16-án rendezte meg iskolánk Diákönkormányzata. Lázas készülődés és sok próba előzte meg a sikeres programot, ahol hét osztály mérte össze tudását, leleményességét.

A bemutatkozó műsorokkal indult a délután, melyek nagyon színvonalasak és szórakoztatóak voltak. Tanárokból és diákokból álló zsűri értékelte a produkciókat. Ezután játékos vetélkedő következett, mely fejtörőt, táncversenyt, ügyességi versenyszámot, és karaoke-t tartalmazott. A szoros küzdelemben a következő osztályok végeztek a dobogón:

  1. helyezett: 9.A osztályfőnök: Juhász Éva
  2. helyezett: 9.F  osztályfőnök: Papp Tamás
  3. helyezett: 9.E  osztályfőnök: Sallai Zsuzsanna

Eskütétellel és ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a vidám délután. Reméljük, hogy jövőre is kitesznek magukért iskolánk legifjabb diákjai.

 

Diáknap

Színvonalas diáknap a Katolikus Szakképző Iskolában

A Széchenyiben április 25-én szervezték meg a 11.-es osztályok az idei diáknapot. Változatos programok biztosították több száz tanuló kulturált szórakozását, kikapcsolódását.

Már hetekkel , hónapokkal korábban elkezdődött a lázas készülődés annak érdekében, hogy minél több fellépő, sportoló, vendég szerepelhessen és minél bőségesebb ételválaszték álljon az érdeklődők rendelkezésére.

Idén három osztály tanulói indultak a nemes versengésben.

11.A    osztályfőnök   Bodnár Péter
11.C    osztályfőnök   Dr. Radványiné Fodor Valéria
11.I      osztályfőnök   Ádám János

A rossz idő sem tántorította el az összekovácsolódott közösségeket a szabadtéri bevonulástól. Így szitáló esőben adták elő színvonalas táncukat a C osztag tanulói, érkeztek a 11.A motorosai és traktoron vonultak be a 11. I osztály képviselői. A 11.D-sek süteményekkel és ízletes vadmalaclevessel vendégelték meg tanáraikat és diáktársaikat.
Rendkívül bőséges választék állt a jelenlévők rendelkezésére:
zenés, táncos programok, torna,- monocikli-, mazsorett bemutató, póker, csocsó, kockák párbaja, sportvetélkedők, tombola, ízletes ételek sokasága.
A szavazatokat 1130-ig lehetett leadni, s délben került sor az ünnepélyes eredményhirdetésre a földszinti aulában.
A 11.A osztály lett az idei diáknap győztese; de valamennyi induló osztály tevékenységét elismerő szavakkal értékelte Csirmaz István igazgató és Lipcsák János atya érseki biztos.

Köszönjük valamennyi szponzorunknak a támogatást. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Dr. Radványiné Fodor Valéria

Farsang a Katolikus Szakképző Iskolában

A vidám iskolai programot idén február 20-án rendezte meg az Iskolai Diákönkormányzat.

Több hetes előkészítő munka előzte meg a rendezvényt, ahol a tizedikes osztályok mérték össze tudásukat, rátermettségüket. Minden osztálynak tablót kellett készítenie magáról, melyben a rá legjellemzőbb dolgokat emelték ki.

A szórakoztató, ötletekben gazdag műsorszámok előadása után irodalmi totó megoldása, lekváros kenyér evő verseny, csákó készítés, karaoke és limbózás várt a gyerekekre.

Pedagógusokból és diákokból álló zsűri értékelte a produkciókat. A szoros küzdelemben csak néhány pont választotta el a dobogón végzett osztályokat:

1. helyezett 10.A osztályfőnök: Kovács Zsóka

2.  helyezett 10.F osztályfőnök: Hüvelyes László

3.  helyezett 10.H osztályfőnök: Szlatkiné Szajcz Tímea

Lipcsák János atya, a zsűri elnöke értékelte a diákok teljesítményét és gratulált a színvonalas, szórakoztató műsorokhoz. A dobogósok oklevelet kaptak, és az iskola tanulói által sütött friss farsangi fánkot mindenki megkóstolhatta.

Az osztályfőnököket és a diákönkormányzat közreműködő tagjait is dicséret illeti, hiszen nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az osztályok közti barátságos rivalizálás ilyen vidám, szórakoztató módon is megnyilvánulhatott.

Dr. Radványiné Fodor Valéria

Hozzászólások lezárva.