Szalagavató

2015

A végzős tanulóink szalagavató ünnepségére 2015. november 20-án 17 órai kezdettel került sor a Közösségi Házban.

Nagy izgalommal készültek a diákok életük fontos eseményére. Tanáraik, szüleik, barátaik előtt mutathatták be táncaikat, zenés, szórakoztató műsorszámaikat, a rövid paródiákat.

Rendkívül változatos és színvonalas műsorszámokat adtak elő tanulóink ami köszönhető osztályfőnökeik odaadó, körültekintő munkájának is. A szalagavatós műsor felelősei Gyenes Gabriella tanárnő és Várhegyi György tanár úr voltak.

Csirmaz István igazgató úr ünnepi beszédében gratulált a végzős diákoknak, szüleiknek és sok szép, tartalmas gondolatot közölt a hallgatósággal ezen az ünnepi eseményen. Eztuán Dr. Medvegy János apát-plébános főtisztelendő megáldotta a szalagokat, majd ezek feltűzése zárta az eseményt.

2014

Az idei szalagavató ünnepségre december 12-én 17:00 órától került sor a Közösségi Házban. Az ünnepi eseményen a kilenc végzős osztály színvonalas produkciókat adott elő. A zenés-táncos műsorszámok a közönség nagy tetszését nyerték el.

Az osztályfőnökök mellett Pruskóczki Gáborné és Dr. Radványiné Fodor Valéria segítették az osztályok felkészülését. Ezután Csirmaz István igazgató mondta el ünnepi gondolatait. Majd Medvegy János apát plébános gratulált a végzős diákoknak és megszentelte a szalagokat. Az ünnepélyes iskolai program szalagtűzéssel zárult. Az ünneplők a Millenium étteremben ízletes vacsorát fogyasztottak el.

2013

Az idei szalagavató ünnepségre, december 6-án 17:00-tól kerül sor a Közösségi Házban. Az ünnepi eseményen Csirmaz István igazgató köszöntötte a végzős diákokat, rokonaikat, ismerőseiket. Ezután az osztályok előadták rendkívül színvonalas produkcióikat, melynek segítői az osztályfőnökök mellett Nyesténé Nagy Krisztina és Bálintné Tóth Éva tanárnők voltak. Ezután Lipcsák János érseki biztos gratulált a végzős diákoknak, majd megszentelte a szalagokat. Az ünnepélyes iskolai program szalagtűzéssel zárult. Az ünneplők a Millenium étteremben ízletes vacsorát fogyasztottak el.

2012

Az idei szalagavató ünnepségre, december 7-én 17:00-tól kerül sor a Közösségi Házban. Az ünnepi eseményen Lipcsák János atya köszöntötte a végzős diákokat, rokonaikat, ismerőseiket. Ezután az osztályok előadták rendkívül színvonalas produkcióikat, melynek segítői az osztályfőnökök mellett Pruskóczki Gáborné és Vavszeg Mária tanárnők voltak. A szalagok megszentelése előtt Csirmaz István igazgató mondta el szívhez szóló gondolatait a jelenlévőknek, majd szalagtűzéssel zárult a program. Ismét a Millenium étterem adott otthont az est folytatását jelentő kulturált szórakozásnak.

2011

A 2011-es Szalagavató ünnepségét december 9-én rendeztük meg a Közösségi Házban. Idén 237 diák vehette át az iskolához tartozást jelképező szalagot.  Az ünnepélyes program a végzősök nyitótáncával kezdődött, majd 11 osztály zenés, táncos, humoros produkciói következtek.  A színvonalas számok közt az UV táncbemutatók voltak a leglátványosabbak. A végzősök közös énekes produkciója Demjén Ferenc Felnőtt Gyermekek című dala volt, ami nagy sikert aratott. Az ünnepi műsor után Csirmaz István igazgató mondott köszöntőt. Zárásként a végzős diákok megkapták a szalagot, illetve gyűrűt, amit büszkén viselhetnek az elkövetkező  hónapokban. Az est ízletes vacsorával és zenés szórakozással folytatódott a Millenium  Étteremben.

2010

Idén a Sportcsarnokban került megrendezésre a végzősök szalagavató ünnepsége dec. 10-én. A szórakoztató, zenés, táncos produkciókat nagy tapssal jutalmazta a közönség. Az ünnepélyes szalagtűzést követően az est a Millenium étteremben folytatódott, ahol ízletes vacsora elfogyasztása után vidám, táncos szórakozás következett. Reméljük mindenki kellemes élményekkel tért haza erről a rangos eseményről.

2009

Iskolánkban november 14-én került sor a Szalagavatóra, ami nagy sikert aratott. A sok készülődésnek és igyekezetenek meglett az eredménye. Minden végzős osztály kitett magért, és színvonalas műsorokat mutattak be. Az est nagy utazást tartogatott számunkra. Különböző stílusokban, különböző helyekre és különböző korokba vittek el minket a szereplők a produkciókon keresztül. Zenés, táncos bemutatókkal, paródiákkal szórakoztatták az ünneplő közönséget. A műsorszámok után iskolánk igazgatója mondta el köszöntő beszédét. Végül az est zárásaként került sor az ünnepélyes szalagtűzésre. A program a Hungária Étteremben folytatódott, ahol a végzős osztályok és tanáraik ízletes vacsorát fogyasztottak el. A jó hangulatú bál a feldíszített iskolánkban került megrendezésre, ami önfeledt szórakozást nyújtott minden résztvevőnek. Nagy élmény volt számunkra ez az est, amire még sokáig vissza fogunk emlékezni.

Hozzászólások lezárva.