Tanévnyitó

2016-17. tanév

A törvényi változásoknak megfelelően Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Középiskola néven  kezdte meg intézményünk az új tanévet.

Templomunk zsúfolásig megtelt ebből az ünnepi alkalomból diákokkal, tanárokkal kísérő szülőkkel. A szentmise lebonyolítása Dr. Medvegy János apát-plébános és Versler Sándor atya közreműködésével történt. Sándor atya prédikációjában különös hangsúlyt kapott a hasznos, és mindenki számára legmegfelelőbb életcél kitűzése és keresztény erkölcsi normák betartása.

Csirmaz István igazgató tanévnyitó beszédében kiemelte a tanulás  és az egyéni felelősségvállalás fontosságát.  Imádkozva, Isten segítségét kérve kezdtük el tehát a 2016-2017-es tanévet.

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

 

2015-16. tanév

2015. augusztus 31-én reggel 8 órától tanévnyitó szentmise keretében nyitottuk meg a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskola negyedik tanévét. A Szent László templomban szép számban és ünnepi öltözékben jelentek meg diákjaink. A szentmise lebonyolítása Dr. Medvegy János apát-plébános és Versler Sándor atya közreműködésével történt. A prédikációban különös hangsúlyt kapott a keresztény erkölcsi normák betartása és hasznosítása az emberi kapcsolatokban, a családi életben. Az ünnepélyes alkalom végén Csirmaz István igazgató megtartotta tanévnyitó beszédét.

 

2014-15. tanév

2014. augusztus 31-én délután három órától tanévnyitó szentmise keretében nyitottuk meg a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Iskola harmadik tanévét. A csodálatosan felújított Szent László templomban szép számban és ünnepi öltözékben jelentek meg diákjaink.

A főcelebráns Dr. Medvegy János apát-plébános volt. Vadászi László iskolalelkész is részt vett a szentmise lebonyolításában. Az ünnepélyes alkalom végén Csirmaz István igazgató megtartotta tanévnyitó beszédét. Ezt követően Bene Imre igazgatóhelyettes közölte az első hét teendőit a diákokkal.

Isten segítségét kérve kezdtük el tehát a 2014-2015-es tanévet.

Hozzászólások lezárva.