Húsvéti lelki nap

 Lelki napi programunk a Szent László templomban szentmisével kezdődött március 23-án, majd a Közösségi Házban folytatódott.

Dr. Medvegy János apát-plébános celebrálta a misét, Varga Pál és Liga Konrád atya közreműködésével. Az iskolai énekkar tette még színesebbé az ünnepi alkalmat.

Sor került a diákönkormányzat által meghirdetett húsvéti rajzpályázat eredményhirdetésére, ahol 7 tanuló részesült elismerésben.

Ezt követően Péter Zoltán igazgató ismertette a nap forgatókönyvét, és kívánt mindenkinek jó pihenést és kellemes húsvéti ünnepeket.

A Közösségi Házban először a fiatalokból álló Ciszterci’s Band szórakoztatta a diákokat. Czibere Zsolt atya előadásában a spiritualitást, a remény és az egymásra való odafigyelés fontosságát hangsúlyozta. Elemezte az emberi érzéseket, vágyakat, értékeket és a kapaszkodók szerepét életünkben. Felolvasott egy pesszimista hangulatú verset, s ugyanezt visszafelé, amely ekkor már optimizmust és biztatást sugallt.

Az ünnepi műsort Pintér Béla Húsvéti Evangelizációja zárta, aki egyéniségével, magával ragadó éneklési stílusával nagy sikert aratott a hallgatóság körében.

Hozzászólások lezárva.