Kirándulás Poroszlón – 2. nap

2018. június 5-én a 10. A, a 10. B és a 11. B osztály tanulói egy fantasztikus napot tölthettek el a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumban.

Mikroszkópok és miniakváriumok segítségével betekintést nyerhettünk az apró lények világába. Az édesvízi akvárium igazi természetközeli élményt nyújtott számunkra. Falai közt olyan élményben lehetett részünk, mintha a tó mélyén sétáltunk volna. Nem hagytuk ki az Ökocentrum kilátótornyát sem, ahonnan pazar kilátás nyílt csaknem a teljes Tisza-tóra. A szabadidőparkban a legtöbb időt az állatsimogató helyen töltöttük.

Elsétáltunk a Tisza-tó legkedveltebb fürdőhelyére is, a szabadstrandra. A csapat egyik fele az árnyas fák alatt kellemesen hűsölt, míg a bátrabbak megmártóztak a vízben. A hajókirándulás keretében egy 50 perces programnak lehettünk részesei, mely során a nádassal határolt szűk csatornákat fedezhettük fel 12 személyes kishajókkal.

A sok látnivaló és a rengeteg érdekesség felejthetetlen élménnyé tette számunkra ezt a napot. Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus volt.

Hozzászólások lezárva.