Középiskolások látogatása az Add a Kezed Lakóotthonban

2018. február 21-én közös programot szervezett a Széchenyi Katolikus Középiskola és a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola Diákönkormányzata, melynek során farsang alkalmából ellátogattunk az Add a Kezed Lakóotthonba.

Két pedagógus-Dr. Radványiné Fodor Valéria és Kelemen Beáta- valamint tizennégy diák részvételével zajlott le a több éves hagyományra visszatekintő jókedvű, ünnepélyes hangulatú program.

Köszöntéssel indult a szórakoztató délutáni találkozó, majd vidám farsangi verset mondott el egyik tanulónk. Ízletes farsangi fánkkal kedveskedtünk vendéglátóinknak, majd közösen farsangi álarcokat és festett gipszmaszkokat készítettünk, színeztünk.  Végül az elkészült kis alkotásokat színes kartonra ragasztottuk fel és vidám csoportképeket készítettünk.

Szeretnénk az ilyen látogatásokat rendszeressé tenni, hogy tanulóinkban erősítsük az empátiát és a segítőkészséget a fogyatékkal élő embertársaink iránt. Minden résztvevőnek kellemes, életre szóló élményt jelentett ez a délután.

Dr. Radványiné Fodor Valéria

Hozzászólások lezárva.