Középiskolások látogatása az Add a Kezed Lakóotthonban

2019. február 27-én közös programot szervezett a Széchenyi Katolikus Középiskola és a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola Diákönkormányzata, melynek során a közelgő tavasz köszöntése alkalmából ellátogattunk az Add a Kezed Lakóotthonba.

Két pedagógus-Dr. Radványiné Fodor Valéria és Kelemen Beáta- valamint kilenc  diák részvételével zajlott le a több éves hagyományra visszatekintő jókedvű, kézműveskedő program.

Közös tavaszi népdal éneklésével indult a szórakoztató délutáni találkozó, majd  vidám tavaszi verset mondott el egyik tanulónk. Ízletes süteménnyel,tavaszi ajtókopogtatóval  kedveskedtünk  vendéglátóinknak, majd közösen asztali díszeket, színezőket  készítettünk, 

Végül az elkészült kis alkotásokat( virágokat,pillangókat,katicákat) színes kartonra ragasztottuk, kis dekopázsolt dobozokba állítottuk   és vidám csoportképeket készítettünk.

Szeretnénk az ilyen látogatásokat rendszeressé tenni, hogy tanulóinkban erősítsük az empátiát és a segítőkészséget a fogyatékkal élő embertársaink iránt. Minden résztvevőnek  kellemes, életre szóló élményt jelentett ez a délután.

Dr. Radványiné Fodor Valéria

Hozzászólások lezárva.