Mezőgazdasági Gépész SZKT Verseny Elődöntő Gödöllő

2019. január 29-én kedden 4 diák a 11.F osztályból részt vett versenyzőként a Gödöllői Szent István Egyetem Mezőgazdasági Gépészmérnöki Karán megrendezett országos Szakma Kiváló Tanulója Verseny elődöntőjén. A versenyzők már a tanév elejétől tudatosan készültek az elődöntőre. Komolyabb tanórán túli elfoglaltságok pedig a sikeres szalagavatói műsort követően kezdődtek.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara portálján 2018. nov. 19-én jelent meg a részletes versenyfelhívás.

Az elődöntőn közel 120 versenyző jelent meg. A legjobb 24 versenyző juthat tovább a 2019. márc. 27.-29. között Tokajban megrendezésre kerülő országos döntőbe. Bízunk benne, hogy a Mezőkövesdi versenyzők is bejutnak a döntőbe.

Köszönjük szépen a diákok felkészülésében nyújtott segítségét valamennyi kollegának, osztályfőnök tanárnőnek: Tóth Gabriellának, Hajdú László (elmélet), gyakorlati oktatóiknak: Murányi János és Marosy György Tanár Uraknak, a gyakorlati képzőhelyek vezetőinek, Boldizsár Gyula (Mezőkövesd), Antal Tibor (Szentistván), Szente Imre (Sály), Puhl Sándor (Mezőkeresztes)

Köszönjük szépen Péter Zoltán Igazgató Úrnak és Pázmándi Gabriella Gazdasági Vezető Asszonynak, hogy lehetővé tették az Iskolai busz használatát az utazáshoz és, hogy az Iskola meghívta a résztvevő diákokat és kísérőiket az Egyetem Éttermének ebédjére.

HAJRÁ MEZŐKÖVESD!

Elődöntőn részt vevő versenyzők:

  1. Kis András
  2. Lakatos Róbert
  3. Németh László
  4. Szabó István

Hozzászólások lezárva.