OMÉK 2019

2019. szeptember 26.-án csütörtökön a 9.B Agrárgépész technikus diákokkal és a 10.F valamint a 11.F osztályos Mezőgazdasági Gépész diákokkal részt vettünk az AMC (Agrármarketing Centrum) szervezésében és támogatásával megrendezett 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon.

A szántóföldeken alkalmazott műszaki újdonságok mellett a kertészetekben használt vetőmag-előállító cégek, kertészeti gépeket gyártó Magyar vállalkozások is jelen voltak. Találkozhattunk a legnagyobb erdei és gyümölcsös csemetenevelő intézetekkel.

Képviseltette magát a legtöbb haszonállat előállító szervezet, úgy, mint a juh- és kecsketenyésztők szövetsége, hús- és tejhasznú marhatenyésztők szövetsége, baromfi és szárnyas tenyésztők szövetsége, prémes állatok tenyésztő szövetsége, sertéstenyésztők szövetsége, lótenyésztők országos egyesülete. Ősi Magyar marha, kecske, juh, sertés, szárnyas, kutya fajtákat szabadtéri karámokban lehetett megtekinteni. A haszonállatokat az egyik pavilonban folyamatos bírálói előadások mellet mutatták be.

A kiállításon Iskolánk diákjai példamutatóan viselkedtek. KÖSZÖNJÜK!

Köszönjük a kísérő kollegáknak, Marosy György Tanár Úrnak!

Résztvevők:

9.B
Baráz Richárd
Kis Kitti
Nagy Imre Richárd
Szajlai Bence
Török Csaba Karsa
Vályi-Nagy Bálint
Vass Kristóf

10.F
Bodnár Attila András
Dudás Tamás
Koncz Erik Dániel
Kürti Kristóf Ádám
Stefán Patrik
Sztodola Dominik Máté
Varga József
Varga Katalin Anita

11F
Barna Dániel
Bubenkó András
Poczik Balázs
Rostás Kristóf Olivér
Tóth Ferenc
Varga Mihály Károly

Kísérők:
Hajdú László
Marosy György

Hozzászólások lezárva.