Széchenyi nap

Szeptember 21-én új forgatókönyv szerint került megrendezésre iskolánk névadójának megünneplése.

A rossz idő miatt csak benti helyszíneken voltak programjaink, de ez senkit nem akadályozott abban, hogy tartalmas és játékos elfoglaltságot találjon magának.

Az ünnepi megemlékezés 10:30-kor kezdődött, amit az iskola rádió sugárzott. Bálintné Tóth Éva és Gyenes Gabriella tanárnők szervezésében került bemutatásra a hangulatos műsor. Ezt követően Varga Pál iskolalelkész szólt a diákokhoz és hangsúlyozta a tenni akarás, a másokra való odafigyelés, az értelmes célok kitűzésének és elérésének fontosságát.

Péter Zoltán igazgató és Varga Pál iskolalelkész tanulók kíséretében megkoszorúzták az iskola udvarán álló Széchenyi szobrot. Ez a nap sok felejthetetlen és kellemes élménnyel gazdagította diákságunkat.

Sport- és ügyességi vetélkedőkön vehettek részt a jelenlévők. A földszinten volt élő csocsó, rodeó bika, pingpong, fekvenyomó és szkander verseny, melyeken sok-sok diák küzdött a győzelemért. Az első emeleten a reál-informatika munkaközösség tagjai csapatversenyt szerveztek, melyen műveltségi, ügyességi és játékos feladatokban mérhették össze tudásukat a tanulók.

Köszönjük valamennyi szervező pedagógus munkáját!

Dr. Radványiné Fodor Valéria

 

Hozzászólások lezárva.