Szent László sportnap


Nagy örömmel kezdtünk a szervezésbe, amikor meghívást kaptunk a Szent László Sportnapra a Szent László Gimnáziumba. 6 fős csapatot kellett összehozni úszni tudó tanulókból, és 11 fővel mentünk át a labdarúgó kupára.

A vizes vetélkedő helyszíne a tanuszoda volt, ahol lelkesedésben nem volt hiány. Voltak vicces és fárasztóbb feladatok egyaránt. A vicceseknek jobban örültünk, mivel vízilabdások és úszók ellen kellett küzdeni hobby úszóknak. Az akarat és a helytállás megvolt, így 3. helyezést sikerült elérnünk.

Óriási sikert értek el azonban a focistáink. Mezőcsát csapata ellen 6:4-es győzelemmel kezdtek, ami megalapozta a lelkesedést és a magabiztosságot. Miskolccal döntetlent játszottunk, ami az erőket megvizsgálva nagyon jó eredménynek számít. Ezután következett a gimi labdarúgó akadémistái elleni mérkőzés, ami reálisan nem sok biztatót ígért. Úgy látszik azonban, hogy néha a lelkesedés és a játék szeretete felül tudja írni a papírformát! 1:0 arányban legyőztük a Szent Laci csapatát, melynek természetesen szurkolók és szereplők egyaránt nagyon örültek. Megérdemelnek egy kézfogást és egy pizzázást is jutalmul.

Gratulálunk a csapattagoknak és a két felkészítőnek, Ádám Jánosnak és Baranyi Dezsőnek.

Labdarúgás csapattagok:

Bodnár Bertalan 9.B
Dányi Máté 13.A
Emődi Dávid 11.H
Holicskó Gyula 14.B
Horváth Erik 11.H
Kovács István 14.A
Kövesdi Alex 13.B
Leskó Dániel 14.A
Lukács Dominik 11.F
Pusoma Viktor 11.L
Szabó László 10.F

Vízi vetélkedő csapattagok:

Ádám Gyöngyi 12.G
Gulyás Iván 9.D
Kovács József Dániel 11.B
Leczó József 10.B
Nagy Viktor 11.B
Somodi Dániel 12.B
Szabados Máté 10.B

Hozzászólások lezárva.