Új munkarend

Tisztelt Szülők, Diákok!

A tanulók egészségének megőrzése érdekében a diákok személyes jelenlétét nem igénylő új munkarendet vezetünk be 2020. március 16-tól. Legfontosabb tudnivalók a tanév további menetéről:

  • A 2019/2020-as tanév sikeres lezárásának érdekében minden tanuló a tanulmányi és jelenléti kötelezettségeinek a tantermen kívüli digitális munkarendben elvégzett otthoni tanulással kell eleget tennie! Ennek formájáról és feltételeiről az osztályfőnökök a KRÉTA rendszeren keresztül adnak tájékoztatást.
  • A tanulók nem látogathatják az iskolát!
  • A tanulószerződéssel rendelkező tanulók gyakorlati oktatása a cégeknél a megszokott rendben folyik tovább, a belső gyakorlatok pedig a gyakorlati képzéssel kapcsolatos központi döntés meghozataláig szünetel.
  • A kollégiumok zárva tartanak.
  • Minden tanórán kívüli foglalkozás (szakkör, edzés, stb.) elmarad.
  • Kérjük, hogy készüljenek fel a digitális oktatáshoz szükséges eszközök és internet hozzáférés biztosítására! Pl.: A jelen helyzet kapcsán ingyenesen biztosított mobil internet hozzáférés lehetőséget.

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) határozatának megfelelően biztosítjuk tanulóink számára a napközbeni kiscsoportos felügyeletét.

A felügyeletet munkanapokon 8.00. és 16.00 óra között biztosítjuk. Annak érdekében, hogy ezt a lehetőséget megfelelően előkészítsük, kérjük a szülőket, hogy napközbeni felügyelettel kapcsolatos igényüket – a diákok nevének és osztályának megjelölésével – lehetőség szerint 2020. március 16-án 18.00 óráig jelezzék a szechenyi@mezokovesd.t-online.hu e-mail címen.

A kialakult helyzet kezelése a szülők, diákok és pedagógusok közös felelőssége!

2020.03.16.

Kiss Gábor

intézményvezető

Hozzászólások lezárva.