Kedves pályaválasztás előtt álló Diákok!

Tisztelt Szülők!

 A végzős diákok életük eddigi legmeghatározóbb, legkomolyabb döntése előtt állnak, hol folytassák tanulmányaikat. E döntés meghozatalában szeretne iskolánk a diákok, és szüleik segítségére lenni.

A fennálló járványügyi intézkedésekre tekintettel a hagyományos, személyes megjelenést igénylő iskolai nyílt napokat és a már hagyománnyá váló szakmai rendezvényeinket sajnos nem tudjuk megrendezni.

Bízom benne, hogy a mellékelt kiadványaink segítségével sikerül megismertetni a végzős diákokat az intézményünk képzési kínálatával.

Iskolánkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szakmát vagy érettségi mellett olyan szakismereteket is szeretnének megszerezni, amivel a felnőttkor elején is sikerrel helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon, és azok számára is, akik a felsőoktatásban való továbbtanulást választják.

Továbbra is magas színvonalon valósítjuk meg Mezőkövesdnek, és a térség vállalati igényének a szakemberek utánpótlását, továbbképzését. Emellett nagy figyelmet fordítunk tanulóink katolikus értékrend szerinti lelki nevelésére. A lelki gondozás áthatja a munkánk minden területét. Számunkra minden fiatal fontos és értékes. Célunk, hogy diákjainkban erősítsük a tiszteletet, az őszinteséget és a jóságot. Tanulóink szép eredményeket érnek el tanulmányaikban. Hisszük, a siker kulcsa az, hogy a fiatalok érezzék a törődést, és fontosak számunkra.

Arra törekszünk, hogy kiaknázzuk a tanulóinkban rejlő lehetőségeket és ösztönözzük arra, hogy felismerjék adottságaikat és tehetségüket.

Amennyiben további kérdések merülnek fel iskolánk képzéskínálatával, pályaválasztással kapcsolatban, iskolánk elérhetőségein keresztül szívesen válaszolunk.

Elérhetőségeink:

Telefon: 49/505-280 vagy 30/579-46-08

e-mail:  szechenyi@mezokovesd.t-online.hu

Mezőkövesd, 2020. november 25.

Tisztelettel:
Kiss Gábor
intézményvezető